Caenen bvba

ALUMINIUM ramen & deuren

PVC

CS-77

Het raam- en deursysteem CS 77 biedt de hoogst mogelijke isolatie. Door het wisselen van de isolator is het mogelijk om te voldoen aan iedere gewenste isolatieklasse. Met dit complete systeem kunnen verschillende niveaus van inbraak-, brand-, geluid- en kogelwerendheid behaald worden. Met een brandwerendheid van 60 minuten WBDBO en een weerstandsklasse 2 tegen inbraak voldoet CS 77 aan alle moderne eisen.

(klik op foto voor meer info)

PVC

CS-86 HI

CS 86-HI is een multikamersysteem voor ramen en deuren dat design, optimale stabiliteit en uitstekende thermische isolatie combineert. Dankzij de isolerende multikamerstrippen haalt de CS 86-HI waarden bij vaste ramen tot 1.2 W/m²K waardoor dit een uiterst energiebesparend systeem is. Flexibele expansiestrippen in de deurvleugel verzekeren stabiliteit van de profi elen. Het systeem biedt naar binnendraaiende ramen en naar binnen- en buitendraaiende vlakke deuren (tot 3 meter). Deuren van de CS 86-HI reeks zijn beschikbaar met verschillende types van bodemaansluitingen om zo te voldoen aan de specifi eke eisen betreffende akoestiek, waterdichting en thermische eigenschappen. Verschillende binnen- en buitenkleur is mogelijk.

(Klik op foto voor meer info)

PVC

CP-130

De schuifdeur CP130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. Het schuifsysteem integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’. CP130 is gebaseerd op de raam- en deurreeks CS68 en sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt. Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 42mm met een maximaal gewicht van 300kg), voldoet CP130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.

(Klik op foto voor meer info)

PVC

CP-155

Met het Concept Patio 155 systeem is Reynaers in de opzet geslaagd om een schuifsysteem te ontwikkelen dat voldoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van thermische isolatie, veiligheid en bedieningsgemak. Dit robuuste schuifsysteem maakt het mogelijk grote transparante en stabiele schuifpuien te maken tot een vleugelgewicht van 250 kg. De toegepaste isolatoren zijn glasvezel versterkte polyamidestrippen met een hoge isolatiewaarde, die het tevens mogelijk maken afzonderlijk een kleur toe te passen voor de binnen- dan wel buitenzijde. Uiteraard voldoet het Concept Patio 155 schuifsysteem aan de inbraakwerendheid klasse 2, zoals opgenomen in het Nederlandse Bouwbesluit. Binnen dit systeem zijn alle denkbare indelingen mogelijk, zoals de normale twee-, drie- en vierslag, een monorailconstructie en een hefschuifvleugel. Hiermee is de Concept Patio 155 een hoogwaardig aluminium schuifdeursysteem dat optimale systeemprestaties voor isolatie en bedieningscomfort koppelt aan de voordelen van Reynaers aluminium systemen zoals kleurrijk, isolerend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

(Klik op foto voor meer info)